Toko IBUKU

In juni 1993 openden wij voor het eerst de deuren van onze winkel in het centrum van Zeist. Inmiddels is toko IBUKU een begrip in de Oosterse keuken. Alle Oosterse specialiteiten onder één dak: Indonesisch, Chinees, Thais, Japans, Surinaams, Indiaas...
In onze winkel kunt u ook terecht voor een heerlijke warme snack of lunchgerecht.
Naast ons uitgebreide assortiment eetwaar verkopen wij ook typische Aziatische non-food producten. Denk bijvoorbeeld aan wokpannen, vijzels, rijstkokers, kookboeken, maar ook luxe satéprikkers, sushimatjes, houten eetstokjes, wierookstokjes, waaiers en diverse kleine kadootjes.

Op onze website bieden wij afhaalmaaltijden en diverse kookboxen online aan. Tevens hebben we een blog waar u al het nieuws over onze toko, informatie over onze exotische producten en overheerlijke recepten kunt vinden.

Onze kookboxen
De Aziatische keuken kent heerlijke gerechten en is om die reden ook erg populair. Echter, de stap om een gerecht te bereiden is vaak vrij groot omdat niet veel mensen bekend zijn met Aziatische ingrediënten. Om die reden zijn wij kookboxen gaan samenstellen. In de kookboxen vindt u alle basisingrediënten, een boodschappenlijstje (voor de verse ingrediënten) en het recept op een gemakkelijke manier uitgelegd. Op die manier is het voor iedereen mogelijk om deze gerechten te bereiden. Onze kookboxen zijn online verkrijgbaar. Voor ons aanbod kookboxen klik hier.

Onze afhaalmaaltijden
Hebt u geen tijd of zin om te koken maar wel trek in een gezonde en vers bereide maaltijd? Bestel onze afhaalmaaltijden dan online of via onze winkel. U kunt de bestelde maaltijden afhalen tussen 16:00 uur en 18:30 uur. Klik hier voor een overzicht van onze afhaalmaaltijden.

Heeft u vragen over onze producten of het bereiden van een gerecht dan helpen wij u graag verder in onze winkel. Uiteraard kunt u ook online uw vraag stellen. Dit kunt u doen door ons contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info@toko-ibuku.nl