Over toko IBUKU

In juni 1993 openden wij voor het eerst de deuren van onze winkel in het centrum van Zeist. Inmiddels is toko IBUKU een begrip geworden voor de Oosterse keuken. Alle Oosterse specialiteiten onder één dak. Indonesisch, Chinees, Thais, Japans, Surinaams, Indiaas…
In onze winkel kun je ook terecht voor een heerlijke warme snack of lunchgerecht.
Naast ons uitgebreide assortiment  eetwaar verkopen wij ook typisch Aziatische non-food producten. Denk bijvoorbeeld aan wokpannen, vijzels, rijstkokers, kookboeken, maar ook luxe sate prikkers, sushi matjes, houten eetstokjes, wierookstokjes, waaiers en diverse kleine kadootjes.


Op onze nieuwe website vind u naast alle informatie over onze winkel ook meer over onze huisgemaakte AFHAAL maaltijden en diverse kookboxen, die online te bestellen zijn.  Tevens vindt u op onze vernieuwde website een blog waar u al het nieuws over onze toko, informatie over alle exotische producten en overheerlijke recepten kunt vinden.

Onze kookboxen
De Aziatische keuken biedt heerlijke gerechten en is om die reden ook erg populair. Echter is de stap om zo’n gerecht te bereiden vaak vrij groot omdat niet veel mensen bekend zijn met de Aziatische ingrediënten. Om die reden zijn wij kookboxen gaan samenstellen.  In de kookboxen vind u alle basis ingrediënten, een boodschappenlijstje (voor de verse ingrediënten) en het recept op een gemakkelijke manier uitgelegd. Op die manier is het voor iedereen mogelijk om deze gerechten te bereiden. Onze kookboxen zijn online verkrijgbaar. Voor ons aanbod kookboxen klik hier.

Onze afhaalmaaltijden
Heeft u geen tijd of zin om te koken maar wel trek in een gezonde en vers bereide maaltijd dan heeft u nu de mogelijkheid om onze afhaalmaaltijden online te bestellen en af te halen in onze winkel. U kunt de bestelde maaltijden afhalen tussen 16:00 uur en 18:30 uur. Klik hier voor een overzicht van onze afhaalmaaltijden.

Heeft u vragen over onze producten of het bereiden van een gerecht dan helpen wij u graag verder in onze winkel. Uiteraard kunt u ook online uw vraag stellen. Dit kunt u doen door ons contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info@toko-ibuku.nl